מחפשים סדנה לערב תענוג עם החבר'ה? רוצים לתבל את הרגע המיוחד שלכם בטעם של עוד? או שאולי סתם בא לכם ללכת וללמוד משהו חדש? סדנאות הבישול המומלצות ביותר בתל אביב מחכות לכם ממש כאן, לקבוצות ובודדים – כל הסוגים המומלצים.סדנת בישול קבוצתית בתל אביב – בילוי יוצא דופן בעיר הגדולה
אין כמו סדנת בישול עם האנשים שאתם אוהבים כדי להשיג חוויה מושלמת. אוכל היא דרך חלומית להדביק את כולם ביחד, להעלות את מפלס החשק, את מצב הרוח והיא דרך מדהימה לגבש ולרגש.העשייה הקבוצתית יוצרת חיבור נעים ומספקת חוויה יוצאת דופן, שוברת שגרה וגם מפנקת את כל המשתתפים בטעימה אחת משותפת עם התבלין הכי קסום שאפשר למצוא במטבח- עשיה משותפת.להכניס את החוויה הזו לעיר האורות היא תמיד הצלחה. יש משהו בתל אביב. היא תמיד מעוררת השראה ולשלב אותה עם חוויה קולינרית, עם השף או השפית הנכונים יספקו לכם הצלחה מובטחת!סדנת בישול בתל אביב – כל מה שצריך לדעת
כשמדברים על סדנת בישול בתל אביב יש כמה אופציות- לצאת מהבית בד"כ ביחידים ולהצטרף לקבוצות שעוברות תהליך למידה ולצד האופציה הזו ישנן סדנאות בישול שיגיעו עד אליכם – סדנאות בישול שמגיעות עד הבית מתאימות בדרך כלל לקבוצות.סדנת בישול עד הבית – מתי כן ומתי לא
אם מדובר בערב משותף של כמה חברים יחד, בני משפחה, ערבי זוגות, מסיבת רווקות, ימי הולדת וכדומה – כדאי לכם להביא את הסדנה עד אליכם!
היתרונות:
מספר המשתתפים יכול להיות גדול יותר.
תוכלו ליהנות בסביבה הנוחה שלכם
סדנה עד אליכם לא חייבת להיות בבית אלא גם במקום האירוע ואז אתם יכולים להיות רגועים שהאירוע שלכם יגיע לשיאו.החסרונות:
אם מדובר במספר משתתפים מצומצם אולי שווה לכם דווקא לצאת מהבית משתי סיבות עיקריות:1. עלויות- כשמזמינים סדנת בישול עד הבית, בין אם סדנת בישול משפחתית או מסוג אחר, העלויות הן בד"כ מחושבות על פי אירוע ולא על פי מחיר למשתתף. במקרה כזה- תוכלו ליהנות ממחיר אטרקטיבי אם מדובר בקבוצה גדולה, אך אם מדובר בפחות מכ- 6 משתתפים אוליי שווה לכם לעבור לסטודיו מקצועי שיספק לכם את חוויה אינטימית ומדהימה לא פחות במחיר משתלם יותר.2. מקצועיות הסדנה- כשהסדנה מגיעה אליכם לאירוע רחב משתתפים אתם צריכים לקחת בחשבון שמדובר בסדנה חווייתית שמטרתה לאפשר לכולם להשתתף וליהנות ופחות להתמקצע ברמה גבוהה. אם מדובר ב- 6 משתתפים ומטה שווה לשקול לצאת יחד לסטודיו שף מקצועי ולהרוויח גם חווייה קסומה ומחברת וגם מקצועיות ברמה הגבוהה ביותר.מטבח שף או סטודיו מקצועי לאפיה יעמיד לרשותכם מגוון רחב יותר של סדנאות בישול ואפיה, תודות לפרודוקטים המקצועיים והיחס האישי שניתן לשים עליו דגש בקבוצה קטנה ותמיד אפשר גם להצטרף לסדנה כזו ביחד ולחוד ולהכיר עוד אנשים מעניינים שאוהבים לבשל ולאפות כמוכם.סדנאות הבישול המומלצות בתל אביב
הגענו לקטע המעניין – איזו סדנה לבישו כדאי לכם לבחור?אז כמו שאמרתי קודם: אם מדובר בסדנה לאירוע עם מספר משתתפים גדול והיא מגיעה עד אליכם, ישנן 5 סדנאות שאני ממליצה עליהן ביותר, כי הן תמיד יהיו הצלחה (באחריות!!!):
- סדנת בישול איטלקי – חוויה מהממת עם סדנה קלילה וסופר טעימה. בסדנת בישול איטלקי עובדים ביחד ונהנים מהמטבח האיטלקי הממכר. סדנה מלאה בניחוחות וטעמים מופלאים, נלמד להכין את סוגי הבצקים, את סוד הרטבים השונים ועד לרידוד נכון של הפסטה, עד שנקבל ארוחה איטלקית אותנטית ומפתה עם שלל פיצות, פסטות, ריזוטו, ניוקי ומאכלים איטלקיים שונים.
הסדנה הזו מכניסה תמיד איזה פן רומנטי לתמונה והיא מתאימה לכל סוגי הקבוצות כי מי לא אוהב איטלקי…- סדנת סושי – סדנה שתכניס לכם המון קלאס לאירוע. היא שונה מסדנת הבישול האיטלקי שמאופיינת במנות קבוצתיות ומתמקדת ברולים, רטבים ותענוגות המטבח היפני. בסדנה כזו כל משתתף ומשתתפת מכינים רול שונה בטכניקה אחרת ובסוף- כולם טועמים מהכל. אחת הסדנאות המבוקשות ביותר ומאוד מתאימה לאופי ולחך התל אביבי.
- סדנת קייקפופס – הגירסה המתוקה של סדנאות הבישול. בסדנה כזו משתמשים בעוגות בחושות וגאנש שהוכנו מראש ויוצרים את הקייקפופס- כדורי עוגה בחושה על מקל, בציפויים ובעיצובים שונים. סדנה כיפית שמוציאה תוצרים מדהימים, נחשבת לאחת הכוכבות בסדנאות הקינוחים.
- סדנת עיצוב עוגיות – וואוו וואוו וואוו של סדנה. אני יכולה להגיד לכם שהיא סדנה פשוט יוצאת דופן לכל חובב/ת קולינריה ואומנות בכלל.
אם הסדנה ברמה גבוהה העיצוב יהיה בעזרת חומר גלם שנקרא רויאל אייסינג. חומר גלם נדיר לעבודה שמספק תוצאות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת!
את הסדנה הזו ניתן להתאים לכל קונספט: מחתונה ועד כדורגל לפי האופי של האירוע.
במסיבת רווקות לדוגמא, נעצב עוגיות מתוך עולם החתונות (עוגיות בצורות כמו: טבעת יהלום, חתן כלה וכדומה) אם הקונספט של האירוע משתנה העוגיות המעוצבות ישתנו יחד איתו ויתנו ניצוץ מדוייק לאירוע!
רק שעובדים עם הרויאל אייסינג מבינים את היכולות של חומר הגלם הזה.
וכשמתבוננים בתוצאה מגלים למה היא נקראת העוגיה המלכותית.
בסוף סדנה של עיצוב עוגיות ברויאל אייסינג- כל משתתף/ת יוצא/ת עם מארז עוגיות מרהיב ביופיו.- סדנת קינוחים בהזמנה אישית – כשרוצים סדנה מתוקה וקלילה וניתן לבנות אותה על פי דרישת הלקוח והאפשרויות העומדות בפניכם הן בלתי מוגבלות.
אל תהססו, אפשר לפנות אליי ולהתייעץ ונבנה את הסדנה המתוקה והמושלמת בשבילכם.אם אתם מחפשים סדנאות חווייתיות ויותר מקצועיות שיאפשרו לכם להתמקד, ללמוד ולהתמקצע ברמה גבוהה, אני מזמינה אתכם כבר לנצל את ההזדמנות ולצאת קצת מהעיר.סדנאות בישול מומלצות במרחק נגיעה מתל אביב
בגבעת שמואל יושב לו הסטודיו שלי. סטודיו עם 6 עמדות עבודה והוא מכיל פרודוקטים מקצועיים שישדרגו לכם את החוויה.כל הסדנאות סופר מקצועיות ברמה יוצאת דופן והן בנויות בצורה חווייתית ותכליתית כדי שתוכלו להפוך למאסטרים כבר במפגש אחד (ישנן סדנאות מורכבות יותר כגון סדנת שמרים לדוגמא המצריכה שני מפגשים צמודים על מנת לתת לבצק לתפוח במשך הלילה.כן כן.. בסדנת שמרים אצלי בסטודיו תזכו גם להכין את הבצק וגם לעבוד איתו במפגש הבא ולא עם בצק שהוכן עבורכם מראש. ככה לומדים ומצליחים גם בבית!הסדנאות המככבות אצלי בסטודיו:
סדנת מקרונים – סדנה ברמה סופר גבוהה שמלמדת אתכם מ-א' ועד ת' את חכמת המקרון והיא גם תלמד אתכם איך להכין את המקרון המשובח ביותר- המקרון הצרפתי, לצד המקרון הנפוץ ביותר- השוויצרי.
כך נרגיש ונבין את ההבדלים המשמעותיים ביניהם דרך הידיים.
סדנת בצק רבוך – אחת הסדנאות הנדירות בה נכין חטאים מתוקים ומלוחים שקשה לעמוד בפניהם, כמו: פחזניות, אקלרים, פריז ברסט או ג'וזרי מלוחים ועתירי גבינות.
לצפיה מקרוב בסדנת בצק רבוך >>
סדנת רויאל אייסינג – בסדנת רויאל אייסינג תלמדו את חומר הגלם הזה באופן יסודי ביותר, כולל איך להכין את חומר הגלם הזה בעצמכם. נעלה סודות לאפיה מוצלחת, נלמד את טכניקות העיצוב המתוחכמות שמאפשרות לנו לייצר אין סוף של עיצובים ונתנסה בכל טכניקה. בסדנה כזו כל משתתף/ת יוצא/ת עם מארז עוגיות אמאל'ה ואבאל'ה!!
סדנת שמרים – לדעתי הסדנה הכי משובחת שיש והיא יוצאת דופן בכך שבשונה ממקומות אחרים תזכו לעבוד עם הבצק שהכנתם, להרגיש אותו ולהבין אותו. בפועל, כאשר מעבירים סדנת שמרים במקומות אחרים, אתם תלמדו להכין את הבצק, אך כדי "לזרז" את הסדנה, בתום הכנת הבצק תעברו לבצק שהוכן מראש להמשך למידה.סדנת זילוף – טכניקה חובה לכל מי שרוצה לשדרג את העיצובים שלו. זילוף זה לא רק קצפת. זילוף היא טכניקת עיצוב שניתן ליישם אותה גם בחומרי גלם נוספים כמו מרנג ואפילו בהכנת צ'וריסוס שהוא בכלל מאפה מטוגן אך גם הוא מזולף. זילוף היא טכניקה חובה ותשתמשו בה הרבה כדי להקפיץ את רמת הקינוח שלכם לשמיים.
תלמדו טכניקות זילוף לעיטוף עוגה, קישות ואף יצירת אלמנטים שהולכים לככב על הקינוח כגון סוגי פרחים שונים ועוד.
לצפיה מקרוב בסדנת זילוף >>סדנת אפיה מחוץ לקופסא – תלמד אתכם לעבוד נכון עם חותכנים ולייצר עוגות בשכבות, בצורות שונות,שתשמור אותן זקופות, מדוייקות ומרהיבות מכל הכיוונים!
(אגב גם הסדנה הזו מגיעה הביתה. ניתן להתייעץ איתי בפרטי.)
לצפיה מקרוב בסדנת אפיה מחוץ לקופסא >>
אשמח אם תבחרו בי להעביר את הסדנה שלכם באנרגיות גבוהות ובמקצועיות מירביתבאהבה,
שף לייזה תובל