Skip to main content
מאמרים

סדנת אפייה צרפתית

נעים מאד! שמי לייזה תובל. אני יזמית בתחום האפייה, מעבירה מבחר סדנאות אפייה בסטודיו מתוקתק ומקצועי וכן מלמדת אפייה במסגרות שונות.

כבר מגיל צעיר, התאהבתי בריחות הלחם הטרי והמתוקים הצרפתיים, בסגנון האפייה הצרפתי שמתאפיין בשימוש במרכיבים איכותיים, טכניקות מיוחדות ותשומת לב לפרטים. סדנאות האפייה הצרפתית שלי תיתן לכם את ההזדמנות לרכוש את הידע והמיומנויות הדרושים כדי להכין בבית מאפים ברמה גבוהה בסגנון צרפתי אותנטי, עם הרבה אהבה.

סדנאות האפיה הצרפתית שלי

כשהתחלתי ללמד אפייה צרפתית, הבנתי מהר מאוד שיש יותר מדי טכניקות, מתכונים וסודות מקצועיים מכדי לדחוס הכל לסדנה אחת. זה פשוט לא היה עושה צדק עם העושר והמורכבות של המטבח הצרפתי – לכן, החלטתי לפצל את הלימוד לשתי סדנאות מדהימות: סדנת בצק רבוך וסדנת מקרונים.

כל אחת מהסדנאות הללו מאפשרת לנו להתעמק בתחום ספציפי, לתרגל את הטכניקות בצורה יסודית, ולצאת עם תוצאות מרשימות וטעימות. זו הדרך הטובה ביותר להבטיח שתצאו מהסדנה עם ידע מעשי, ביטחון ביכולות שלכם, והבנה אמיתית של הקסם שבאפייה הצרפתית.

בנוסף ללימוד המתכונים עצמם, בסדנאות שלי תרכשו מיומנויות בסיסיות חשובות באפייה כמו לישת בצק, עבודה עם בצק עלים, הכנת קרמים וציפויים, עיצוב, עבודת הלמינציה המורכבת (יצירת שכבות רבות של בצק ושומן שנותנות את הפריכות המדהימה למאפי העלים הצרפתיים) ועוד, ככה שתוכלו ללמוד את הבסיס להכנת המאפים הצרפתיים האהובים עליכם ולהמשיך ליהנות מהם גם בבית.

סדנת בצק רבוך – פחזניות, אקלרים ועוד

בסדנת בצק רבוך, אנחנו צוללים לעולם המופלא של הבצק הקסום הזה. זה הבסיס לכל כך הרבה מאפים קלאסיים – פחזניות, אקלרים, ועוד המון הפתעות טעימות.

מה לומדים בסדנה? קודם כל, לומדים איך להכין את הבצק המושלם. זה מדע מדויק, אבל אל דאגה – אני אלמד אתכם את כל הטריקים. אחר כך, אנחנו מתחילים ליצור – פחזניות עגלגלות, אקלרים מבריקים, ואפילו גרסה מלוחה שנקראת ג'וזר (ספוילר: זה טעים בטירוף).

סדנת מקרונים

בסדנת מקרונים, אנחנו לומדים איך ליצור את הקסם הזה – מהמרנג המושלם ועד לגנאש הכי טעים שטעמתם.

מה לומדים בסדנה? אנחנו לומדים שתי שיטות – הצרפתית והשוויצרית, ככה שאתם יכולים להשוות ולבחור את השיטה שהכי מתאימה לכם. ואל תדאגו לגבי הצבעים והטעמים – נשחק עם המון אופציות, ובסוף הסדנה תצאו עם מגש של מקרונים צבעוניים ומושלמים שאתם הכנתם לגמרי לבד!

למי מתאימות סדנאות האפייה הצרפתית?

בין אם מדובר על סדנת זילוף לימי הולדת או סדנאות האפייה הצרפתית באופן כללי, הן מתאימות לכולם!! עבור מתחילים, הסדנאות יתנו בסיס וכישורים חשובים באפייה צרפתית ואפייה בכלל. אופים מנוסים יותר יוכלו להרחיב את הידע שלהם, ללמוד טכניקות חדשות ולשפר את רמת האפייה שלהם במטבח. בסדנאות שלי תקבלו את כל הציוד והכלים שתצטרכו, ככה שגם מי שאין לו ניסיון בכלל יכול להצטרף, ליהנות, והכי חשוב- לאפות.

סדנאת אפייה זוגית

עם מה יוצאים מסדנאות האפייה הצרפתית?

התשובה היא: ידע מטורף! וכמובן- מגש מאפים מעורר תיאבון.
הסדנאות, כל אחת בתחומה, כוללות את כל הידע העיוני והנסיון המעשי שנדרש ובנוסף העובדה שכל משתתף ומשתתפת חוזרים לעבוד על הבצק שהכינו בעצמם משדרגת משמעותית את חוויית הלימוד!

איך נרשמים לסדנת אפייה צרפתית?

כדי לשריין סדנה עבורכם או עבור קבוצה, ניתן לפנות אליי דרך כפתור הוואצאפ, כאן למטה, או להתקשר אליי בטלפון 050-373-7972.

מחכה לראותכם בסדנה! הנאה מובטחת!
לייזה
Whatsapp לחיוג מהיר