Skip to main content

בניגוד לדעה הרווחת שבני הנוער של ימינו שקועים רק במסכים ובמשחקי מחשב, המציאות מראה תמונה שונה לחלוטין. נערות ונערים כיום מעורבים חברתית, פעילים בקהילה, יצירתיים, ובעיקר – אוהבים לאפות! ברוכים הבאים לחוויה הטעימה ביותר – קורס קונדיטוריה לנוער.

הטרנד הבריאותי ששוטף את עולמינו בשנים האחרונות, לא הצליח להעלים את תחום האפייה, אך בהחלט שינה חלקים ממנו לכיוון הבריאותי.

קורסי קונדיטוריה היו ונותרו פופולאריות, ומתקיימות בכל רחבי הארץ, כשהן מותאמות לכל רמות הניסיון – מתחילים ומתקדמים כאחד. גם למומחי בישול וגם למי שבקושי יודע להפעיל את המיקרו. סדנת אפייה לנוער מתנהלת באופן דומה לזו המיועדת למבוגרים, ונעשית בקבוצות קטנות או גדולות (בהתאם לבחירתכם), תוך דגש על עשייה מרובה ולימוד תיאורטי מועט.

אם ילדיכם רוצים ללמוד לאפות קינוחים, לדעת הכל אודות שמרים, בצק רבוך, מקרונים ומתוקים נוספים, אך חוששים ללכת לסדנת אפייה לנוער באופן עצמאי, ישנה אפשרות להשתלב גם בסדנת אפייה להורים וילדים, אשר עשויה להוות חוויה משפחתית נפלאה ומגבשת עבורכם.

מה לומדים להכין בסדנה?

בסדנאות לומדים מגוון רחב של טכניקות אפייה: החל מבצק שמרים, דרך בצק רבוך, ועד להכנת מקרונים מושלמים. המשתתפים רוכשים מיומנויות בהכנת עוגות, עוגיות, טארטים וקינוחים מיוחדים. כפי שהמנחה, לייזה תובל, מאמינה – "אפייה היא אמנות, גם בטעם וגם במראה". הקורסים כוללים גם אפשרות ללמוד הכנת מאפים ללא גלוטן, לחולי צליאק ולאנשים המנסים להפחית בכמות הגלוטן בתפריט היומי שלהם. בשורה התחתונה, במפגש אחד של כמה שעות תעשירו את יכולת האפייה שלכם באופן משמעותי. וזה היופי של סדנת אפייה לנוער – לומדים מהר, הרבה ובכיף. בדיוק כמו שהצעירים אוהבים!

מה עוד כדאי לדעת?

הקורסים של לייזה תובל, המתקיימות בסטודיו המקצועי שלה בגבעת שמואל, מציעות חוויה ייחודית בקבוצות קטנות של עד שישה משתתפים. כל משתתף נהנה מעמדת עבודה אישית המצוידת במיקסר, אינדוקציה וכל חומרי הגלם הנדרשים. לייזה, עם ניסיון של כעשור בתחום, מביאה לסדנאות את הידע העשיר שלה והתשוקה לאמנות האפייה.

סדנת אפייה לנוער נחשבת למתנה נהדרת לצעירים בעלי זיקה למטבח, אשר רוצים להרחיב את הידע והיכולת שלהם בקלות ובכיף. מחיר הסדנאות משתנה מסדנה לסדנה וכאן יש לכם את האפשרות להחליט האם אתם מעוניינים בסדנה פרטית ממקצעת בסטודיו של לייזה, סדנה מעשית שמתקיימת בסטודיו שמאובזר בכל חומרי הגלם והציוד ההכרחי ונמשכת 5-6 שעות וזאת לעומת סדנת אפייה לנוער המתקיימת מחוץ לסטודיו באותו מיקום בו מחליט הלקוח. סדנאות חיצוניות מתאימות לקבוצות גדולות, הן אורכות עד שלוש שעות ומהוות אפשרות נהדרת לחגיגות יום הולדת, בר/בת מצווה ואירועים מיוחדים אחרים.

לסיכום

הסדנה מציעה לנערות ונערים הזדמנות ייחודית לגלות את עולם האפייה המקצועי, לפתח כישורים חדשים ולהתנסות בחוויה קולינרית מעשירה. כפי שלייזה אומרת, "התשוקה שבי לאפייה והתחדשות בתחום, הופכת להיות התשוקה שלהם". הסדנאות מהוות מתנה מושלמת לצעירים סקרנים המעוניינים להעמיק את הידע שלהם בעולם האפייה באווירה מקצועית, תומכת ומהנה.

אם אתם מעוניינים בסדנת אפייה לנוער צרו איתי קשר או חייגו: 050-373-7972

אולי יעניין אתכם גם – סדנת מקרונים | סדנאות שמרים

Whatsapp לחיוג מהיר