Skip to main content

ארגונים רבים מחפשים אילו פעילויות הם יכולים לעשות עם העובדים שלהם בתור פעילויות העשרה או פעילויות מגבשות.

בסופו של דבר, כיום, בהרבה מאוד ארגונים, קטנים או גדולים, לא כל העובדים מכירים זה את זה ולכן האתגר הופך לעוד יותר גדול.

לאור העובדה שהעובדים אינם מכירים זה את זה היטב, פעילות של יום כייף בלונה פארק או בפארק מים הופכת ללא רלוונטית היות ובמסגרות הללו הם לא יוכלו לייצור אינטראקציות בין-אישיות וכך אנו נאבד את אחת ממטרות העל של הפעילות

לשם כך הקונדיטורית לייזה תובל, בעלת נסיון של העברת סדנאות מעל לעשור, מציעה סדנאות אפייה לארגונים – סדנת אפייה לארגונים באווירה אינטימית ורגועה בסטודיו שלה.

הסטודיו מאובזר ברמה מקצועית גבוהה מאוד להעברת סדנאות לקבוצות קטנות של עד כשישה אנשים

סדנאות אפייה לארגוניםמהם היתרונות של סדנאות אפייה לארגונים?

לסדנאות אפייה יש מגוון רב של יתרונות שבגינם ארגונים רבים מעדיפים לשלוח את עובדיהם לסדנאות שכאלה.

בראש ובראשונה היתרון הוא הקבוצות הקטנות והאינטימיות שבהם לייזה תובל מעבירה את סדנאותיה, שכן בקבוצות קטנות העובדים יכולים לשוחח זה עם זה, להכיר אחד את השני לעומק ולייצור מערכת יחסים אישית שהיא מעבר לעבודה במיילים ובמשרד

מחקרים רבים מראים כי עובדים שמכירים זה את זה ברמה האישית וגם חברים ברמה כזו או אחרת יהיו יותר אפקטיביים בעבודת הצוות שלהם אחד עם האחר.

בנוסף, עוד יתרון מובהק שיש לציין הוא הערך המוסף של סדנאות אפייה שכן לרובנו אין ידע בסיסי בנושאי האפייה השונים.

כאשר הארגון בו אנו עובדים שולח אותנו לסדנת אפייה לארגונים בה יש ערך מוסף, העובדים לא רק שמחים מיום ההעשרה שמתקיים מחוץ למשרד אלא גם מן התוכן שלו.

גם בנושא הזה יש מחקרים שמראים שככל שמקום העבודה משקיע יותר בעובדים שלו, וכאשר הארגון מראה לעובדים שלו שאכפת לו מהם, העובדים הופכים לאפקטיביים ויעילים יותר בתקופה שלהם למען הארגון

 

סדנת אפייה לארגוניםאיזו סדנאת אפייה לארגונים מומלצת?

כפי שציינו, נושא האפייה הוא אינו תחום במטבח שהרבה אנשים מכירים אותו ולכן ניתן להעביר מגוון רב של סדנאות אפייה לארגונים שיחברו את העובדים שלכם לתחום האפייה.

ניתן לרכוש עבור העובדים שלכם סדנאת עבודה בסיסית על בצקים, ניתן לרכוש סדנת מקרונים או עוגיות וסדנאות של קינוחים אחרים, שאותם תמיד כולם יאהבו

תחום האפייה הוא בהחלט תחום נרחב מאוד במטבח אך לאור הנסיון הרב שצברה הקונדיטורית לייזה תובל עם השנים היא יודעת בדיוק כיצד להעביר סדנת אפייה לארגונים, לאנשים שכלל אינן מתמחים באפייה בצורה מונגשת ובסיסית שגם אנשים בלי רקע של עבודה במטבח כלל יוכלו לצאת עם ידע בסיסי בנושא האפייה בו הסדנא מתרכזת.

בסדנאות אפייה לארגונים תוכלו להכיר יחד עם העובדים שלכם את האומנות החבויה בתחום האפייה.

Whatsapp לחיוג מהיר