עולם האפייה נחשב, בעיניי מומחי קולינריה ושפים רמי-דרג רבים, למקום האולטימטיבי שבו היצירתיות שלנו יכולה לפרוח.
כאן בסדנאות האפייה יכול כל אדם להביא את "אני העצמי" שלו היישר לתוך הקינוחים, העוגות, המאפים וכל מה שביניהם.
אם רכשתם את הידע הבסיסי בתחום האפייה, בין אם עשיתם את זה באופן עצמאי או על ידי השתתפות בסדנה של אפייה למתחילים, וחשקה נפשכם בשדרוג היכולות שלכם, יש מקום אחד שבו הקסם מתפרץ לכל כיוון – סדנה למתקדמים במרכז של לייזה תובל.
כאן מדובר על סדנת בוטיק מקצועית ומעשית המתקיימת בסטודיו של לייזה תובל הממוקם באזור המרכז.
סדנת אפייה במרכז למתקדמים – למי? מתי? ואיפה?
סדנה למתקדמים במרכז מיועדת לבעלי יכולת בסיסית באפייה. הסיבה לכך היא שתוכן סדנת אפיה מושתת על הנחת היסוד שביכולתם של החניכים לפעול באופן עצמאי, וברשותם ידע ויכולת יצירה בסיסיים שבהם יוכלו לעשות שימוש במסגרת סדנת אפייה במרכז.
סדנאות אפייה במרכז של לייזה נחלקות ל- 2: סדנאות מקצועיות בסטודיו של לייזה או סדנאות ייעודיות בהן לייזה מגיעה אליכם.
- סדנאות אפייה במרכז למתקדמים – סדנאות אפייה וקונדיטוריה אלו תמיד יערכו במיקום קבוע, בסטודיו של לייזה באזור המרכז ובמרחק נסיעה קצר ממרכז תל אביב, אשר מאובזר במיקסרים וגז חשמלי. מכיל חומרי גלם איכותיים המתאימים לנושא הסדנא המועברת. אורך הסדנא כ- 5-6 שעות.
הסדנאות מועברות במגוון נושאים ותמיד מעשיות וממוקדות שיטת למידה. כל הסדנאות כשרות. הקבוצות קטנות ואישיות ולייזה נשארת זמינה למשתתפי סדנאות אפייה גם לאחר סיומה ועונה על כל השאלות. כל סדנת אפיה ממוקדת בנושא אחד.
שיטת הלימוד היא הדגמה פרונטלית ולאחר מכן עבודה מעשית. המטרה של סדנה זו היא ליהנות, לעשות ולצאת עם מומחיות בתחום הסדנא. - סדנאות מחוץ לסטודיו – סדנאות המותאמות גם לקבוצות גדולות המותאמות לדרישת הלקוח ותנאי המקום. פעמים רבות לקוחות מזמינים סדנאות אוכל איטלקי לימי הולדת וסדנאות שונות לימי גיבוש, מסיבת רווקות, סדנת אפייה לבת מצווה או בר מצווה, סדנאות יחיד, סדנאות זוגיות ועוד. אורך הסדנא כ- 3 שעות.
מה לומדים?
אז אחרי שלמדתם בסדנת האפייה הבסיסית את ההתעסקות הראשונית עם הבצק, התנור וכלי העזר לאפייה, הגיע הזמן לרדת לעובי הקורה ולעבור לתחומים המאתגרים באמת. אילו סדנאות למתקדמים קיימות? ובכן, בראש הרשימה צועדת בגאון סדנת בצק הסוכר, הנחשב, ולא בכדי, לכלי הנפוץ ביותר לקישוטי עוגות, עוגיות וקינוחים.
השימוש בו מזכיר אלמנטים אמנותיים של ממש, והתוצאות אליהן ניתן להגיע במהלך ובתום הסדנה – מרהיבות!
סדנה אהובה נוספת היא זו העוסקת בכל נושא הזילוף – של קצפות, קרמים ועוד. מדובר במרכיבים בלתי נפרדים מעולם האפייה, ובסדנה הדו-יומית הזו, תוכלו להפוך למומחים של טעם ויופי בנושא.
עוד סדנא שאהובה על הבריות היא זו של עוגיות ה-ROYAL, שהופכות משהו פשוט כמו עוגיות, למשהו שכולם מדברים עליו.
שילוב הרמוני נפלא של יופי וטעם גן-עדן… יש גם סדנת מקרונים, סדנת אובר פייפינג ועוד שלל סדנאות אפייה נפלאות, אז רק צריך לבחור..
מעוניינים להירשם? בסטודיו של לייזה ולא יודעים מה מתאים לכם?
התקשרו אל לייזה בטלפון 050-373-7972 והצטרפו אל צוותי האפייה הנבחרים של לייזה. בהצלחה ובתיאבון!